top of page

SPONSORS

VALUE PROPOSITIONS

B2B netwerken

Sport, en meer concreet wielrennen, gebruiken als platform om van gedachten te wisselen met andere ondernemingen. 

 

Employment branding

De focus van het project ligt op 17-18 jarige wielrenners die de weg naar de arbeidsmarkt zoeken. Vele van deze jongeren hebben technische profielen. Momenteel zijn er in de technische sector veel knelpuntberoepen. Onze sponsors kunnen via zich sponsoring openstellen als een toekomstige werkgever. Hierbij is recruteringscommunicatie belangrijk waarbij sponsors zich voorstellen en zich willen uiten als een aantrekkelijke werkgever.

 

Regiomarketing

Met het sponsoren van de Waasland Wolves zullen sponsors iets kunnen terugdoen aan de samenleving binnen hun regio, het Waasland. Regionale fierheid en chauvinisme van de sponsors.

 

Corporate Social Responsibility

Sponsors dragen bij aan de ontwikkeling van jonge talenten en spelen een actieve rol in het ondersteunen van de lokale Wase gemeenschap. De mogelijkheid bestaat erin dat sponsors een certificaat verkrijgen voor het ondersteunen van jong talent, waarbij ze dit certificaat kunnen promoten op hun eigen kanalen. Dit kan resulteren in positieve merkassociaties en een versterking van het bedrijfsimago.

Daarnaast is het voor sponsors ook belangrijk te investeren in de samenleving en daarbij in te zetten op veiligheid en verkeer. Op deze manier kan er gewerkt worden aan een omgeving waar een veilige jeugdwerking op poten kan worden gezet.

SPONSORPAKETTEN

image.png
bottom of page